Posted by: Ronette

...Okej alla de där frågetecknen var tanken att va en hjärtögon-emoji :))

Svar: :D
/Alma Bengtsson

2018-04-23 12:03:11
URL: http://thispastweek.blogg.se

Posted by: Ronette

Nämen gu! ???? Vilka snygga bilder du tar!

Svar: Tusen tack!!
/Alma Bengtsson

2018-04-23 12:02:02
URL: http://thispastweek.blogg.se

Posted by: Elin

Jag älskar Lightroom! Har dock svårt att hitta presets som passar för mig (som inte kostar flera tusen), så har gjort några egna för hur jag brukar redigera vilket sparar en hel del tid. Vore dock kul med lite nya influenser, har du några tips på presets som du gillar?

Svar: Ja svårt det där med att hitta bra presets! Jag är fortfarande ganska grön där, har inte sökt runt så mycket än på gratis-presets. Just nu använder jag ett gäng som min pojkvän hade, men vet inte var de kommer ifrån. Ska kolla närmre på vart man kan hitta bra och billiga!
/Alma Bengtsson

2018-04-21 17:07:48

Posted by: Matilda

Så himla söta <3. Jag använder alltid lightroom, för alla mina bilder. Somliga kanske tycker det är jobbigt med både lightroom och ps för de bilder som kräver extra retuch, men jag tycker i alla fall att det är smidigt att ha alla bilder samlade på ett och samma ställe och sedan bara flytta över de bilder man behöver retuchera mer till photoshop :)

Svar: Visst är de!! Jag har redan ett etablerat system för hur jag sparar och sorterar mina bilder, så jag använder inte lightroom som en katalog på det viset, utan bara för att redigera vardagsbilder och bloggbilder :)
/Alma Bengtsson

2018-04-21 12:29:52
URL: http://nouw.com/tildasofia