Shine a light


Photo and retouch: Emma Grann

Hej och tack för alla fina kommentarer på förra inlägget! Kände att det var viktigt att jag skrev av mig efter det som hänt för att försöka reda ut tankarna. Nu, lite mer än en vecka senare känns det än mer overkligt och jag vet inte om jag någonsin kommer kunna greppa att det hände här, på en plats där jag själv gått så många gånger. Det känns så mycket mer än man kan tro, man blir påverkad på ett sätt som man aldrig kunde föreställa sig. Jag har tänkt mycket på det nu när jag varit hemma i Varberg på påsklovet, hur terrorn påverkar oss. Försökt få lite distans från det hela och, som jag skrev, inte gå runt och vara rädd. Det är konstigt att vara tillbaka i Stockholm igen, men samtidigt måste vardagen på något sätt flyta på som den gjorde förut, om än med mer kärlek till våra medmänniskor. Jag fick uppleva detta så snart jag landade hemma i lägenheten igår kväll, då jag hade fått ett paket i brevlådan innehållande min plånbok som jag tappade i kaoset på Centralstationen på fredagen när terrordådet ägde rum. Någon hade hittat den och postat den till mig helt enkelt! Blev så glad, det visar verkligen att mänskligheten inte är helt galen ändå.

Bilderna i detta inlägget är från några veckor sedan när jag spenderade en dag på Galleri Telefonplan med Emma, Erik och Julia.

Hi and thank you for all the comments on the last post (sorry I haven't translated it for you!)! I thought it was important for me to write it all down and try to sort out my thoughts about the whole thing. It's weird being back in Stockholm after what happened, but when I got to the apartment yesterday I was glad to find that somebody had sent my wallet back to me. This person had found it on the Central Station, where I lost it in all the rush, and sent it to me. This gesture truly showed that the humanity isn't totally crazy after all.

The photos in this post is from a few weeks ago when I spent a day in the studio with Emma, Erik and Julia.

 

 

New Comment
Name *
Mail *
URL
Notify me when I get a response
Remember me
Comment *


Posted by: Moa Andreasson

1. Dina ögon wow 2. Sjukt snygg är du! 3. Älskar toppen 4. Snygga bilder, I like em

Svar: Tack Moaaaa, kram
/Alma Bengtsson

2017-04-19 19:29:56
URL: http://www.megapixell.blogg.se