Suicide Squad - The Joker


    Canon EOS 6D + Canon Lens EF 50/1,8 II + Photoshop CS6

    I förra veckan var jag och tittade på den nya filmen Suicide Squad med mina bröder och efter det har jag varit väldigt sugen på att skapa en bild som är inspirerad av den filmen. Planen är att göra flera karaktärer från filmen då många är väldigt intressanta, men jag började med The Joker som spelas av min favorit; Jared Leto. Det var så himla kul att göra den här bilden!! Så längesedan jag gjorde något sådant här, har inte skapat några avancerade självporträtt sedan i december förra året när jag avslutade mitt gymnasiearbete. Det var dock lite halvklurigt då jag har nästan alla mina grejer i Stockholm nu, haha. Jag och Julia och våra pappor körde flyttlass i helgen, så det fick bli lite improvisation när det kom till smink och så. Fick även bygga ett stativ av bord och böcker då mitt riktiga stativ är i lägenheten i Stockholm. Men det löste sig! 
    Jag blev väldigt nöjd med bilden faktiskt!! Älskar skuggorna som blev av persiennerna, bidrar lite till känslan av att karaktären är fängslad i sina egna känslor. Jokern är en fantastiskt spännande karaktär och det är alltid lika roligt att försöka avbilda en så pass komplex karaktär. Spelade även in medan jag redigerade, önskade att jag gjorde det under mitt gymnasiearbete så jag passade på nu. Hoppas ni gillar det!

    -

    Last week I went to see the new movie Suicide Squad with my brothers and ever since then I've wanted to create something inspired by that film. There are several characters I wish to portray, but I started with The Joker. I had so much fun creating this!! I haven't done anything like this since last December when I finished my graduation project which made it all even more fun. I am really pleased with the photo and I actually recorded while I was editing. Hope you like it!