Let's play!


  Canon EOS 6D

  Sportkategorin här på bloggen är nog den jag uppdaterar i minst, men här får ni ett gäng sportiga bilder från LBS Varbergs fotbollsturnering igår. Fick i uppgift att fota lite under dagen och det var riktigt roligt att försöka fånga ögonblick på planen. Inte så van att fota just sport, men kan definitivt tänka mig att fota mer sånt här. Har massvis med bilder, så det kanske kommer upp någon dag! Nu ska jag snart åka iväg till Göteborg och Liseberg med resten av LBS-ambassadörerna i Sverige. Vi hörs igen imorgon, kram!

  -

  The sport category here on the blog is probably the one I use the least, but here's some spoty photos from my school's football tournament yesterday. I really liked capturing these sport photographs, and I got a lot of them, so I might post some more another day. In a minute I'm going to Gothenburg and Liseberg with some other LBS-students, I'll talk to you guys again tomorrow, love ya!

  Varberg Summer Horse Show

  Canon EOS 600D + Tamron 16-300mm F/3,5-6,3 Di II VC PZD and Canon EOS 6D + Canon Lens EF 50/1,8 II

  Hej på er! Helg igen, vad händer med tiden!? I veckan har jag inte gjort så mycket mer än att laga middag och kolla på Dexter, haha. Fick dock hoppa in och jobba på ett läger i onsdags kväll+torsdag förmiddag då en ledare var sjuk, men det var roligt att komma tillbaks till lägerlivet, om än bara för en kort stund :) Igår ringde morfar och frågade om jag ville följa med in och kolla på Varberg Summer Horse Show då han hade fått biljetter och jag tackade ja såklart! Hade inte tänkt att jag skulle åka in och kolla egentligen, men får man en sådan chans tackar man inte nej. Det var superkul även om det blåste kallt och jag frös i timmar efteråt... Vi fick ialla fall se när Rolf-Göran Bengtsson hoppade vilket var helt fantastiskt! Han är ju trots allt en legend :) Träffade ju honom på Göteborg Horse Show 2013, men fick aldrig se honom rida då, så det var kul att jag fick göra det nu! Fotade massa bilder, både med den gamla och den nya kameran, så bilderna ovan är bara ett fåtal som jag valde ut lite snabbt. More to come!

  -

  Went to Varberg Summer Horse Show with Grandpa yesterday and took loads of photos! Got to see the legend, Rolf-Göran Bengtsson, ride which was a dream-come-true! Met him at Gothenburg Horse Show back in 2013, but I never got to see him jump then, so it was fun too see now :) More photos to come!