Sometimes you just have to let go


  Canon EOS 6D + Canon Lens EF 50/1,8 II

  I samband med att jag fick reda på att jag kom in på Fotoskolan STHLM gick det även upp för mig att jag måste sälja en av mina allra bästa vänner. I onsdags flyttade han. 
  Detta må vara något av det jobbigaste jag någonsin varit med om och även om allt känns hur bra som helst med de nya ägarna kommer man inte runt den lilla detaljen att jag kommer sakna honom. Mycket.
  Jag får hälsa på honom och jag får komma och rida om jag vill vilket är helt fantastiskt, men min dagsrutin slås helt ur spel nu när han inte längre bor 200 meter från mitt sovrum. Det är klart att det känns konstigt att jag inte längre ska gå ut i stallet direkt när jag kommer hem från jobbet/skolan, det är en vana jag haft i fem år nu. Det är klart att det känns tomt.
  Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Ibland har man helt enkelt inget val, men jag vet att Markoolio i alla fall kommer att få det bra.
  Tack för dessa år Markoolio, du är bäst.

  -

  Two days ago one of my best friends moved to his new owners. It was one of the hardest things I've ever experienced, but I had to let him go. I know that his new owners will love and take care of him, but it still hurts to leave someone you've seen every day for 5 years, and every week a few years before that. He will be greatly missed, but I can go see him which is nice.
  Thank you for these years Markoolio, you're the best.

   

   

   

   

  You and I  Canon EOS 6D + Canon Lens EF 50/1,8 II
  Photo credit: Julia Rajkovic
  Edit: Me, Alma Bengtsson

  Idag var det min och Markoolios tur att stå framför Julias kamera. Blåste massor men det blev många fina bilder! Kommer posta fler när jag redigerat dem :)