April sunset by the sea


  Canon EOS 6D + Sigma 24-105/4,0 DG OS HSM Art

  Lite bilder från när jag och Erik åkte ut till havet en kväll förra veckan.

  Some photos from last week when Erik and I went out to the sea.

  Great clouds roll over the hills


  Canon EOS 6D + Canon Lens EF 50/1,8 II

  Igår kväll var jag ute med Harry en sväng. De mörka molnen hotade med regn och det kom några droppar som fick mig att överväga att vända hemåt, men efter någon minut slutade det regna så jag och Harry fortsatte. Hade med mig kameran för att fota några bilder och en tom burk att fylla med vildhallon. Precis innan vi skulle gå hem igen dök en av kvigorna upp för att kolla vad vi höll på med. Hon tittade fundersamt på oss men beslöt sig för att stanna där på vägen och titta på när jag och Harry försvann längre och längre bort. Det var en härlig kvällspromenad.

  -

  Yesterday night I took Harry out for a short walk. The dark clouds were threatening with rain and it did rain, but only for a minute. I decided to keep going, with the camera around my neck and an empty box that i could fill up with wild raspberries. Just when we were about to turn back home a curious cow came to see what Harry and I were up to. She watched us and followed us a short while, before she decided to stay on the road; watching us get farther and farther away from her. It was a nice walk.

  Pastel Skies


  Canon EOS 6D + Canon Lens Ef 50/1,8 II

  Hej på er! Både igår och idag har jag varit på julbord. Igår var det julbord med företaget och idag var det med släkten på mormors sida. Mycket god mat och mysig julstämning! Har knappt haft någon julkänsla alls, men nu börjar den komma smygande. Älskar verkligen julen, det är en så fin högtid som behövs i den mörka vintern. De senaste dagarna har det ösregnat här men idag har det varit fint, så jag knäppte ett par bilder på den pastellfärgade himlen när vi kom hem från julbordet. Nu ska jag antingen starta en film, plugga lite eller städa i ordning på mitt rum... Svårt val det där men kommer nog sluta med film då jag inte mår så bra. Tror jag håller på att bli förkyld för har ont i halsen. Vi får hoppas att det försvinner!
  Ha en fin lördag allihop, kram på er!

  -

  Took some photos of the beautiful sky before the sun disappeared.