A weekend in celebration


  Canon EOS 6D + Canon EF 28-80mm f/3.5-5.6 ll
  Details from Magda's cottage.

  Hejhej! Måndag igen, tiden flyger förbi! I helgen har jag varit hos Magda i Eskilstuna och firat hennes 20-årsdag. Tog tåget dit i fredags efter en lång dag med redovisningar i skolan (det gick jättebra för mig och Linn så det var skönt!). Hade sällskap med Emilia och Nathali och vi blev upphämtade på Eskilstuna station av Magda, Emma, Elin och Pia. Fredagkvällen spenderade vi framför Idol och avslutade med ett par omgångar "Med Andra Ord". 
  På lördagsmorgonen var det dags att överraska Magda! Emilia, Nathali, Emma och jag sa till Magda att vi skulle åka iväg, men vi berättade inte vart vi skulle åka. Slutdestinationen var Boda Borg i Oxelösund! Har aldrig varit på Boda Borg innan, men det var hur roligt som helst!! Har hemsk träningsvärk idag efter allt klättrande, haha... Vi var i alla fall på Boda Borg hela lördagen och löste olika quester. Så kul!!
  Igår, söndag, var det Magdas födelsedag vilket firades med kalas och massor av tårta. Bra avslut på en supertrevlig helg! Kom hem igår kväll vid niotiden och idag är jag hemma och tvättar då vi inte har några lektioner. Skönt med extra lång helg! Hoppas ni haft en fin helg också, kram!

  -

  Went to Magda this weekend to celebrate her 20th birthday. It was so much fun! I hope your weekend was as good as mine, love! x