Masquerade


  Canon EOS 6D + Tamron AF SP 90/2,8 Di Macro 1:1

  På torsdag är det dags för vår allra sista studentfest där vi firar att det bara är 50 dagar kvar till studenten. Temat för denna sista fest är "Masquerade Party" vilket jag tycker är kul! Har inte varit så himla pepp på de tidigare festernas teman, men maskeradparty passar perfekt på 50-dagars tycker jag! Festligt, liksom. Idag efter skolan hängde Julia med mig hem och vi pysslade ihop varsin mask. Jag ska ha en grön paljettklänning så jag tänkte att svart och silver kan bli snyggt till! Blev väldigt näjd med min mask, även fast jag ser helt crazy ut när jag har den på, haha... Men det lär ju alla göra så det är okej. Helt sjukt att det bara är 50 dagar kvar, jag kan inte förstå det!!!?? 
  Nu ska jag ta en snabbdusch och sedan lägga mig och läsa på inför nationella provet i svenska som är imorgon. Lycka till alla andra treor där ute!!

  -

  On Thursday we are celebrating that it's only 50 days left until graduation with a classic 50-days-left-party! These parties always have different themes every year and this year it's "Masquerade Party" which is really exciting! Julia and I made our own masks today after school and I really like mine, even though I look totally crazy when I'm wearing it, haha. But I guess we'll all look crazy, so that's okay. 
  Now I'm going to take a quoick shower and then go to bed and do some studying for our test in Swedish tomorrow. Good night to you all!

  All about the shoes

  Så... Detta hände. Igår blev det skoshopping för mig, och det i mängder. Vårutförsäljningen av provskor på Vagabond har startat och eftersom jag har 37 i skostorlek är det lika bra att passa på och köpa ett lager. Var främst ute efter ett par Scarlett till bal och student och sedan kikade jag lite extra efter Zoe, Dioon och Casey. Zoe och Dioon är nog mina favoritmodeller, gick i Zoe hela förra sommaren och har gått i mina vita Dioon hela vintern, så de börjar bli minst sagt slitna nu. Planen var ju inte att köpa 6 par skor, men så blev det och jag tycker att alla är så himla fina!! Har länkat skorna i bilderna, så är det några ni är sugna på är det bara att klicka på bilderna. Kram och god natt på er!

  -

  So... This happened. As you can see, I bought some new shoes. Vagabond where sellinf out samples and seeing as I have 37 in size all the samples fit me. The Scarlett's was what I was looking for, and I found them! I also picked up my faves, Zoe and Dioon, love both so much. And then a few more slipped into the bag... Oh well. If you want to buy any of the shoes or just have a look around at the website, you can click on the pictures in this post. Good night folks!

  Vagabond Shoemakers


  Om ni inte redan visste det så jobbar jag en del på Vagabonds huvudkontor som ligger här i Varberg. Jag och Julia har under hösten jobbat med att fota 360-graders-bilderna till hemsidan (de som går att snurra på). Sedan några veckor tillbaka ligger vårkollektionen, som vi fotat, uppe på hemsidan och åååh, det finns så mycket fint! Jag älskar ju Vagabonds skor sedan innan (min lilla samling: 1, 2, 3, 4) så det är ju helt fantastiskt att få jobba och fota för Vagabond, jag trivs jättebra där verkligen! Plockade ut några av mina favoriter ur vårkollektionen och satte ihop ett litet kollage. Skorna är inte bara sjukt snygga, de är så himla bekväma också!! Använder mina vita Dioon dagligen just nu, kan gå en hel dag utan att bli trött i fötterna, så himla bekväma. När det kommer till sneakers är Zoe mina favoriter, gick i mina blommiga hela sommaren utan att tröttna. Riktigt sugen på ett par platåsneakers modell Casey i år, vi får see hur det blir! Tycker det är så kul at köpa skor, mycket roligare med skor än kläder om ni frågar mig. 
  Nu ska jag ta och släppa sko-snacket och titta på ett avsintt Agent Carter! Kram på er.

  -

  If you didn't already know; Julia and I are working at Vagabond's head office here in town. We're taking photos for the website and I think it's so much fun! I love shoes, and I love Vagabond shoes, so it's great! In the picture above you can see some of my favourites this spring, love them all. Now I'm gonna leave the shoe-talk and watch an episode of Agent Carter. Love xx