Video: Winter Wonderland  Här är en kort video från photo shooten jag och Julia hade i förra veckan när det var så fint ute. Hoppas ni gillar den!
  Ser att det är många fler som kommenterar inläggen och bilderna här på bloggen nu vilket är superkul! Försöker att hinna med att kolla in era bloggar och lämna någon kommentar hos er också, för jag blir så himla glad av era kommentarer så vill ju ge tillbaka. Just nu sitter jag och pratar med Malin, lika mysigt som alltid. Hoppas ni också har en bra söndagskväll, kram på er!

  -

  Here's a short video from the photo shoot I had with Julia last week. I hope you like it!
  I can tell that there's more people commenting here now which makes me so happy! I try my best to leave comments on your blogs as well, because I know how happy I get when you comment - so I wanna give something back of course. Right now I'm talking to Malin which is alwas nice. I hope you have a great Sunday evening too, see you!

  Before/After

  Det var längesedan jag gjorde ett sånt här inlägg, så här får ni ett gäng bilder före och efter redigering. Tycker att halva nöjet med att fota är att fixa med bilderna i photoshop och sätta min egen prägel på bilderna, så det är alltid roligt att se hur de förändras från det att jag tar dem tills jag lägger upp dem på bloggen. Redigerar ju bilderna väldigt olika beroende på tillfälle, men har ju mina favoritverktyg i photoshop, så vill ni se när jag redigerar någon bild (kanske någon av dessa här ovan?) är det bara att kommentera!

  -

  It's been a long time since I did one on these posts! I like to see how a photo changes from the moment you take it till you post in on the blog. Hope you like it too!

   

   

  Back in the days


  Photo credit: Moa Andreasson

  Hej! Här är lite bilder från senaste studentfesten! Temat var Back in the days: 70/80/90-tal vilket jag tyckte var ett bra tema, de spelade massa go musik och inte bara EDM, så det var kul. Hade jätteroligt på festen vilket säger en del då jag inte är typen som gillar fester direkt. Känns helt sjukt dock att det är mindre än 150 dagar kvar till studenten...!

  -

  Graduating in less than 150 days which is totally sick... So here you have some photos from the latest party!