Monochrome

  HTC One + VSCOCam

  Hej på er! Hur har ni haft det idag? Jag har haft en jättebra dag! Hade inga lektioner i skolan idag utan var på ambassadörsutbildning eftersom jag är elevambassadör för LBS Varberg. Det betyder att jag är med och promotar skolan på gymnasiemässan och när vi har öppet hus. Jag tycker det är jättekul! Mässan är om två veckor så det ser jag fram emot :)
  Nu i eftermiddag har jag suttit och läst om judendomen och antecknat en massa. Vi ska skriva en "hemtenta" om judendomen som ska vara klar på fredag, så jag tänkte att det var dags och sätta igång med den idag. Brukar inte plugga så mycket alls hemma faktiskt, gör typ allt i skolan och behöver sällan plugga särskilt mycket innan prov. Men när jag väl sätter mig här hemma och verkligen pluggar tycker jag det är ganska avslappnande haha. Det må låta konstigt, men jag satt i två timmar nu i eftermiddag och det var inga problem alls, tycker det är skönt att fokusera på något istället för att bara slösurfa. Så sådan är jag, haha! :)
  Ni får ha en fin kväll, så hörs vi!

  -

  Hi everyone! How's your day been? I've had a really good day! I didn't have any lessons today because I was on an ambassadeur lecture since I'm a student ambassadeur for the school. As a school ambassadeur I promote the school on exhibitions and stuff like that, so new students can find and apply to the school. It's so much fun!
  This afternoon I've just been studying religion. We are writing an essay on Judaism and it's due to Friday, so I thought I better start with it now. I don't study at home that much, usually I do everything in school and I rarely need to study before tests, but somehow I feel it quite relaxing to study like I did for a couple of hours this afternoon. Weird, I know, but I like having my mind focused on one thing, instead of just aimlessly surfing the internet. But that's just me! :)
  You have a nice night and I shall see you soon! 

  Happy Birthday Malin!

  Idag fyller världens bästa vän 20 år, så detta inlägget är tillägnat henne. Malin, du är helt fantastisk. Utan dig hade jag varit lost, tack för att du alltid finns där för mig. Det är du och jag mot världen, bästis!