Stockholm through my phone


  HTC One // VSCO Cam

  Hej på er! Nu är jag hemma igen! :) Eller ja, jag kom faktiskt hem i fredags men jag har varken haft tid eller ork att uppdatera er förrän idag. I lördags sov jag i princip hela dagen och igår var jag på släktträff, men idag har jag äntligen lite tid! 

  Först och främst; lägret ägde verkligen. Jag har haft roligt varenda sekund av tiden i Stockholm! Jag har träffat fantastiska människor, jag har upptäckt Stockholm, jag har shoppat, lekt Hunger Games, spelat volleyboll med Gotland, ätit smaklös mat, hängt med Magda en dag, myst vid lägerelden, dansat och sjungit, cyklat på en dålig grusväg mitt i natten, haft ont i fötterna, kramat mina vänner, pussat på min pojkvän, sovit i ett stökigt tält, vant mig vid baja-majorna, skickat internpost, käkat toast och (nästan) dygnat... och mycket, mycket mer! Det har varit så jävla bäst och det enda jag ångrar är att jag inte åkt tidigare år. Tagga Rix16 Värmland!!!

  Amanda and Julia  Canon EOS 6D + Canon Lens EF 50/1,8 II
  Models: Amanda Parkkinen and Julia Rajkovic

  Hej på er! I tisdags passade jag på att träffa Julia (som jag inte träffat på en månad!!?) och Amanda som har åkt ända från Jakobstad i Finland för att hälsa på! Vi åkte till sjön och fotade lite i blåsten, bakgrunden där vid sjön är helt fantastisk, älskar den! :) V badade också men det var ganska kallt efter en stund... Kommer nog komma upp mer bilder, men inte på ett tag! Imorgon bitti åker jag iväg till Stockholm på riksläger och blir borta en vecka. Är jättetaggad, det ska bli så roligt! :) Vill inte ha med min fullformatskamera då vi ska sova i tält hela veckan, men tar med min gamla trogna 600D och mitt 16-300mm objektiv så jag kan fota lite i alla fall! :) Så när jag kommer hem blir det bilder, det kan jag lova!

  -

  Had a photo shoot with Julia and Amanda the other day. There are more photos to be posted, but they'll have to wait about a week since I'm going to Stockholm on a big 4H-camp tomorrow. I'm coming home next Friday so stay tuned! I'll bring my good old 600D with me so I can capture some camp-moments :) See you!