Recently  HTC One
  Some selfies with my baby. 

  Hej på er! Det var ett tag sedan nu. Senast vi hördes av var det midsommar. Söndagen efter midsommar började jag mittsommarjobb som lägerledare på Hallands 4Hs lantlivsläger. Första veckan var jätterolig verkligen, trots att vädret var sådär. Det känns inte som att man jobbar riktigt när man har drygt 20 glada barn omkring sig hela tiden som sprider massa energi. Så jag trivs verkligen jättebra på jobbet! Andra lägerveckan har precis satt igång och det verkar bli en riktigt bra och rolig vecka :) I helgen hjälpte jag även till att laga mat på 4Hs länsläger som höll till här i byn. Jag och lillebrorsan hängde där nästan hela lördagen och tittade när de spelade volleyboll och var med på lite lägermys. Som det står på min jobbtröja; 4H-läger äger!
  På onsdag hörs vi nog igen, med lite bilder från min och Malins mini-shoot bland lupinerna! :) Kram på er.

  PS. Vill ni se mer av min vardag kan ni lägga till mig på snapchat; photoab.

  -

  Work and stuff that's been happening lately. All to do with the organisation 4H. Wanna see more from my everyday life? Check my snapchat; photoab.

  Summer Holidays
  Canon EOS 6D + Canon Lens EF 50/1,8 II

  Hejsan! Äntligen har jag dator med Photoshop igen! Det är min snälla storebror Anton som lånar ut sin laptop till mig nu i sommar när han är hemma och jobbar. Det är även han som byggt upp bloggen på denna nya domänen som jag bytte till i vintras och jag är så tacksam. Det var så skönt att kunna ta steget från blogg.se och ha något helt eget :)

  I måndags gick jag som sagt på sommarlov vilket var fantastiskt och jättekonstigt på samma gång. Jag fick se alla betyg jag fått på alla kurser jag gått sedan jag började och jag måste väl säga att jag är nöjd (för man måste väl vara nöjd med 13 A:n och 5 B:n?) :) På kvällen kom klasskompisarna hit på grillparty och vi hade det allmänt mysigt bara. Några tältade även i trädgården, haha... Galningar. Det var superfint väder både i måndags och tisdags så jag passade på att chilla i solen ett par timmar också. Idag har det däremot regmat och blåst en massa hela dagen så har varit inne typ hela dagen. Den svenska sommaren är väl underbar!

  -

  Hi guys! Finally I've got a computer with Photoshop again. I get to borrow my brother's laptop for the summer which is nice :) He's the man behind this blog as well, when it comes to coding and stuff like that. Stuff I don't know anything about really, haha! :)

  So, summer holidays started a couple of days ago! It feels amazing and weird at the same time. I got to see all my grades and I'm really happy about them. 13 A:s and 5 B:s are grades to be proud of :) My classmates came over for BBQ and chilling and we had a blast. The weather's been kind of nice the last couple of days, except for today. It's been raining so much all day, but I guess that's a part of the Swedish summer too!